Ідея щодо проведення кулінарних майстер-класів в Центрі розвитку жінок «Мар’ям», що виникла нещодавно, успішно втілюється в життя, збираючи безліч шанувальниць оригінальних і екзотичних для середньостатистичного українця страв. Волонтери центру провели вже три майстер-класи — з приготування чебуреків, мантів по-кримськотатарськи, а також день японської кухні з приготуванням різних видів суші. Манти, до речі, готували не просто для забави, а з метою частування домашньою м'ясною стравою українських солдатів, поранених в зоні АТО, які перебувають на лікуванні у Військовому госпіталі столиці.
Інформація про заплановані майстер-класи публікується на сторінці «Мар'ям» у мережі «Фейсбук»; слідкуйте за анонсами
До участі запрошуються всі охочі, незалежно від конфесійної приналежності, адже подібні заходи спочатку планувалися не як «міжсобойчики», а як майданчик для дружнього спілкування, обміну кулінарними ідеями і порадами; як можливість навчитися чомусь новому і поділитися своїм досвідом.
Майстер-клас є безкоштовним, проте в разі великої вартості продуктів учасниці вносять невелику суму, щоб ці продукти можна було придбати.
Поки що планується проводити два майстер-класи на місяць, проте за наявності достатньої кількості охочих навчати і навчатися програму буде переглянуто з метою збільшення кількості зустрічей. Раді зустрічі з усіма!